Mire se erdhet...

Te gjithe e dim qe arma me e forte e njerzimit eshte informacioni poashtu te gjithe e dim se shpirti i biznesit eshte reklama prandaj nepermjet web faqes tone Biznese.biz ju mund ta keni armen dhe shpirtin me te forte per biznisin tuaj. Behu edhe ti pjese e kesaj web faqe dhe jepi arme dhe shpirt biznisit tuaj.


 

Cka permban ki web portal?

 

Web portali biznese.biz eshte i krijuar enkas per bizneset ne pollog, ne kete web portal do te perfshihen shumica e nderrmarjeve te cilat do te mund te paraqesin veprimtarite e tyre. Web portal eshte i ndare ne kategori secila kategori i ka llojin e veprimtarise qe me siguri do te jete edhe nderrmarja e juaj pjese e ndonje kategorie. Kategorite jane te ndara sipas alfabetit. Neper secilen kategori kemi nderrmarje te cilat jane gjithashtu te rradhitura sipas alfabetit. Per te qene pjese e ketij projekti do te keni mundesine te gjithe nderrmarjet e pollogut dhe me siguri se do te jeni pjese e ketij projekti pasi qe keni disa mundesi dhe ato mundesi i kemi ndare ne kategori ku do te mund te beheni edhe ju pjese e ketij projekti. Kategorite jane te ndara ne baze te veprimtarise dhe asaj se kush cka don te kete ne veprimtarine e vet, kategorite jane: Informata baze, projektet dhe lokacioni, Lider ne kategori, Lider i nderrmarjeve. Broshuren per kete mund ta gjeni ne linkun me poshte.

 

 

 

Qellimi i ketij projekti:

 

Ky projekt ka per qellim grumbullimin e te gjithe nderrmarjeve te Pollogut ne nje vend, do te sherbej edhe si web faqe personale per nderrmarjet tuaja. Projekti ne fjale do te sherbej si udherefyes per klientin tuaj, pasi qe do te keni mundesi ketu te shkruani shpalljet dhe risite e nderrmarjes tuaj. Klienti do te kete mundesine dhe qasjen me te shpejte deri te nderrmarja e juaj, mundesi per te kerkuar pune dhe per te ofruar pune, mundesi per bashkpunim me nderrmarjet e tjera, mundesi per shitjen/blerjen e produkteve tuaja nepermjet web portalit tone. Ne kuader te ketij web portali do te fuknsionoje edhe  tregu virtual i vetmi i ketij lloji ne gjuhen shqipe ne Maqedoni. Tregu tek i cili do te mundeni te gjeni gjithcka qe do te keni nevoje per nderrmarjen tuaj apo per nevojat personale, do te sherbej edhe si shitore virtuale ku ju do te mund te shkruani per produktet tuaja dhe cmimine tyre ku klienti do te mund te bej porositjen e produktit vetem nepermjet telefonit apo e-mailit, gjithashtu ne kete projekt perfshihet edhe kendi i keshillave ku do te keni mundesi per marrjen dhe dhenien e keshillave ne te gjithe sferat e jetes, do te jete prezent edhe kendi i lajmeve ku do te kendi mundesine te njiheni me te rejat me te fundit per rajonin tone dhe boten.